Lilla Rökeriet

Annons Begagnade rökar, rökskåp och rökgeneratorer på Lilla Rökeriet

Lilla Rökeriet Stora Röken Digital till salu

Bild

Fler bilder:  

Märke:   Lilla Rökeriet

Modell/Typ:   Stora Röken Digital

Tillverkningsår (ca):   2018

Pris:   6950 kr

Beskrivning:   Begagnad Stora Röken Digital

Beskrivning
Obetydligt använd.
Stora Röken Digital är ett elektriskt rökskåp i rostfritt stål med digital display. Har isolerade dubbla väggar, utrustad med en rökgenerator.
Röken är en varm och kallrök som man kan röka kött, fisk, ost eller fågel. Rökskåpet är utformat i 100% rostfritt stål med en tjocklek på 0,8 mm. Med denna utformning är rökskåpet beständigt mot värme, korrosion och mot olika väderförhållanden.
Röken skapas av en elektrisk rökgenerator som är på 150 W (registrerade i patentverket). Rökskåpet drivs också av två 1,8 kW element för att värma och hålla temperaturen i rökkammaren. Denna gör det möjligt att röka även vid låga omgivningstemperaturer. Temperaturreglerings sensorn som är anordnad direkt i rökkammaren tillåter upphettning och upprätthållande av den önskade temperaturen i området av 110 grader.
Stora röken digital är bekvämt och ekonomiskt att använda. Kostnaden för en timme av rökning, det vill säga energi och flis, är ca 3 kronor. Röken är i rostfritt stål, ger en garanterad ren smak och en lång livslängd. Rökgeneratorn skapar röken från rökflisen. Under tiden rökgeneratorn genererar rök höjs inte temperaturen i rökkammaren och då kan den även användas som kallrök. Vill man då använda den som varmrök sätter man på värmeelementet. Rökgeneratorn är den enda på marknaden, tack vare sin design gör det enkelt att ställa in rökmängden.
Utvändiga mått med skorsten
155x54,5x36 cm
Mått på rökkammaren
100x53x33 cm
Volym
175 liter,
Drivs på 220 volt

Objektet finns i: Skåne

Länk till objektet: http://begagnat.lillarokeriet.se/annons.php?id=1860

Kontakta Mats Green för mer information om objektet

[Länk för radering av denna annons]