Lilla Rökeriet

Artiklar på Begagnat på Lilla Rökeriet

Här publicerar vi artiklar av olika slag.


Lilla Rökeriets Rökskåp

Lilla Rökeriet säljer rökskåp i rostfritt stål, aluminium och i flera olika utförande, både vedeldade och eluppvärmda. Rökskåp för både varmrök och kallrök, för ved eller el tillverkade i rostfritt stål och aluminium. Dessutom tillverkar och säljer Lilla Rökeriet rökar och tillbehör för rökning av livsmedel av olika slag.

Lilla Rökeriet säljer rökskåp i flera storlekar och utföranden, en del är helt i 0,8 mm rostfritt stål för bästa hållbarhet och hygien under alla förhållanden. De rostfria rökarna finns både som elektriska rökskåp och vedeldade rökskåp de finns i olika storlekar som alla håller högsta kvalitet med rostfritt stål och där de två största elektriska rökarna är isolerade dubbla väggar.

Lilla Rökeriet tillverkar också spån och flis av olika träslag för rökning av kött och fisk. Rökspån och rökflis av hög kvalitet från de flesta användbara träslag tillverkas av Lilla Rökeriet. Olika grovlekar för att passa alla förekommande rökar och råvaror.

Lilla Rökeriet säljer även tillbehör, utrustning och reservdelar som kan behövas vid rökning av livsmedel.

Lilla Rökeriet levererar fraktfritt och minsta beställning är 150 kr. Det finns flera olika betalningsalternativ att välja på i kassan, även delbetalning är möjligt.

Dessutom finns många bra recept för rökning publicerade på webbplatsen, samt mer information inom ämnet.

Läs mer på Lilla Rökeriet - Kallrök och varmrök »


 

Länkar till andra sajter som ägs av Lilla Rökeriet:

Köp nytt rökskåp på Lilla Rökeriet

Köp rökspån på Lilla Rökeriet

Kallrok.se - Kallrökar, rökskåp

Varmrok.se - Varmrökar, rökskåp

Alspan.se - Alspån för rökning